avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 204 soluții astăzi
Forum Activitate lauraion70

Activitate lauraion70

Gradul 1, psihic
Și ea fiind cu handicap nu poate renunța la partea ei, nu?
Am înțeles. Și încă o întrebare. Dacă rămân moștenitori eu și sora mea, după ce nici noi nu vom mai fii cui rămân bunurile? Precizez ca fata mea este tutorele surorii cu handicap, partea mea va rămâne fetei mele fiind singurul copil, dar partea surorii?
Buna ziua ! Am câteva nelămuriri dacă ma puteți ajuta!
Eu stau in casa mamei mele, împreuna cu sora mea care are grad de handicap gradul 1. Mama mea a decedat acum un an iar acum am luat eu tutela surorii. Ideea este ca mai am încă doua surori care stau in alta parte, și am vrea sa facem succesiunea și ele sa renunțe la partea lor, doar ca pentru mine nu vor, doar pentru sora cu handicap. Întrebarea era dacă se poate sa renunțe pentru ea și sa fie casa pe numele ei. Mulțumesc anticipat !
Buna ziua! Am o întrebare dacă ma puteți ajuta va rog frumos . Am 25 de ani și sunt angajata la primărie ca însoțitorul mătușii mele cu handicap gradul 1, stau cu ea in casa, părinții ei sunt decedați. Întrebarea mea este dacă sunt însărcinată cum se va proceda cu indemnizația ? Voi mai putea fii însoțitorul ei sau ii se va da pe altcineva de la primărie? Mulțumesc anticipat!