avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua! Am o întrebare dacă ma puteți ajuta va ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua! Am o întrebare dacă ma puteți ajuta va rog frumos ...

Buna ziua! Am o întrebare dacă ma puteți ajuta va rog frumos . Am 25 de ani și sunt angajata la primărie ca însoțitorul mătușii mele cu handicap gradul 1, stau cu ea in casa, părinții ei sunt decedați. Întrebarea mea este dacă sunt însărcinată cum se va proceda cu indemnizația ? Voi mai putea fii însoțitorul ei sau ii se va da pe altcineva de la primărie? Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:57, 1 Iulie 2022
I se va da pe altcineva de la Primarie ...dvs veti avea c.i.m. suspendat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate fi cumulata indemnizatia pentru ccc cu pensia de invaliditate? LaurentiuAsaftei LaurentiuAsaftei Buna seara, Matusa mea a fost gasita cu mari probleme de sanatate, si a trecut printr-o operatie si mai trebuie sa mai treca prin 2 sau 3. De la spital ... (vezi toată discuția)
Ingrijire parinte in varsta - caz particular Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Parintii mei locuiesc la tara, in casa parinteasca. Tatal meu este proprietar, prin act de donatie, semnat de ceilalti 3 frati fara alte ... (vezi toată discuția)
Care este diferenta intre asistent personal si insotitor? karmyna karmyna mama mea a primit recent(dupa doua luni de depunere al dosarului), certificatul de handicap grav grad 1 cu asistent personal. ma intereseaza care este ... (vezi toată discuția)