avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Activitate raduflo3

Activitate raduflo3

Mersi tuturora de raspunsuri. Da, se pare ca singura solutie este sa cerem primariei sa amenajeze parcarea
Asa este, insa am mers pe bun simt si am zis sa incapem mai multi, dar nu stiam ca exista nesimtiti printre ei cu obrazul gros cat talpa de bocanc.
Trei vecini au 7 masini intr-o parcare "la liber", in Scheii Brasovului

Locuiesc in Schei unde strazile sunt foarte inguste. In dreptul casei mele exista o parcare nemarcata de primarie, unde fiecare parcheaza "la liber". De vreo un an insa, din 13 locuri unde incape cate o masina, 7 sunt ocupate de 3 vecini. Unul are 3 masini, iar ceilalti doi, cate doua masini.

Nu ma intereseaza absolut deloc faptul ca ei au mai multe masini, nu sunt invidios, nu e treaba mea......insa ma deranjeaza ca eu si inca vreo 4 vecini am ajuns sa ne certam pt ca nu mai avem unde sa parcam din cauza acelor vecini.

Evident ca pe cei 3 vecini nu ii intereseaza ca noi nu mai avem unde parca, fiindca parcarea e la liber.

Mai de mult, a venit cineva de la primarie cu intentia sa marcheze parcarea, insa ar fi ramas dupa trasarea linilor doar vreo 8 locuri. Toti vecinii am decis sa nu o marcam, ca sa incapem mai multi, insa cei 3 evident au dat dovada de nesimtire si si-au tot adus masini.

Exista vreo modalitate sa-i constragem sa-si lase doar o masina in parcare, ca sa incapem toti?

Multumesc
Cum se impart doua apartamente intre doi frati?

Buna, suntem o familie de patru persoane. Doi parinti care traiesc, plus eu si fratele meu. Parintii stau intr-un apartament de 3 camere iar mama a primit mostenire de la sora ei un alt apartament de 2 camere. Mama a decis sa ii dea apartamentul cu 2 camere lui frate-miu iar cel cu 3 camere in care traiesc parintii sa-mi ramana mie dupa moartea amandurora.

Am evaluat cele doua apartamente la valoarea de 63000, respectiv 50000 euro iar eu trebuie sa-i platesc diferenta lui frate-miu. Intrebarea este, cat trebuie sa-i platesc? Diferenta full de 13000 euro sau jumate din aceasta suma, adica 6500?

Multumesc