Trei vecini au 7 masini intr-o parcare "la liber", in Scheii Brasovului
Locuiesc in Schei unde strazile sunt foarte inguste. In dreptul casei mele exista o parcare nemarcata de primarie, unde fiecare parcheaza "la liber". De vreo un an insa, din 13 locuri unde incape cate o masina, 7 sunt ocupate de 3 vecini. Unul are 3 masini, iar ceilalti doi, cate doua masini.
Nu ma intereseaza absolut deloc faptul ca ei au mai multe masini, nu sunt invidios, nu e treaba mea......insa ma deranjeaza ca eu si inca vreo 4 vecini am ajuns sa ne certam pt ca nu mai avem unde sa parcam din cauza acelor vecini.
Evident ca pe cei 3 vecini nu ii intereseaza ca noi nu mai avem unde parca, fiindca parcarea e la liber.
Mai de mult, a venit cineva de la primarie cu intentia sa marcheze parcarea, insa ar fi ramas dupa trasarea linilor doar vreo 8 locuri. Toti vecinii am decis sa nu o marcam, ca sa incapem mai multi, insa cei 3 evident au dat dovada de nesimtire si si-au tot adus masini.
Exista vreo modalitate sa-i constragem sa-si lase doar o masina in parcare, ca sa incapem toti?
Daca parcarea este la liber,nu cred ca puteti face ceva. Daca ati fi fost de acord ca primaria sa marcheze locurile,plateati pentru ele si erati linistiti.
Atat timp cat parcarea este la liber pe principiul ,primul venit primul servit respectiv ocupat loc de parcare
Desfasurati demersuri la serviciul din primarie pentru amenajare parcare si automat prin regulamentul parcarilor se va aloca un numar limitat de locuri de parcare unui singur detinator de mai multe vehicole si astfel veti beneficia toti proprietarii de masini de pe acea strada cel putin de un loc de parcare
Succes !
Loc parcare
pavady
in urma cu 4 ani ne-am cumparat o masina. noi locuim la bloc. ca toata lumea de la bloc, care poseda masina, am incercat sa ne parcam masina cat mai aproape de ... (vezi toată discuția)