Va salut. Am avut succesiunea acum cateva luni, si nu am mers sa ducem documentul care rezulta efectuarea succesiunii, la primăria din sat, unde avem un imobil al defunctului. Persoana cu cea mai mare cota parte doreste sa scoata un certificat fiscal, ca mai apoi sa folosească certificatul fiscal la notar, ca sa poata sa si doneze partea. De ce acte are nevoie ca sa scoata certificatul fiscal de la primaria din sat? Si daca puteti sa imi clarificati, dupa succesiune, cel cu cea mai mare parte la cota devine propietarul imobilului? Si daca da, notarul actualizeaza aceste date si le trimite la cadastru? Sau trebuie sa mergem si sa ii instiintam pe cei de la cadastru de efectuarea succesiunii?
Va salut. Tatal meu înainte sa moara a facut un copil cu iubita lui, nu tinem legatura cu familia fostei iubite. Si acum avem probleme la mostenirea din partea bunicilor, bunicul înainte sa moara a făcut un testament la notar in care lasa tot bunicii, si acum bunica vrea sa stie daca copilul minor din partea fostei iubite are sanse sa primeasca ceva la mostenire. Tatal meu nu a avut nicio propietate, doar bunicii au avut. Tin sa spun ca tatal meu nu a fost casatorit cu fosta iubita, bunica are si dubii ca ar fi chiar copilul lui...