avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1940 soluții astăzi
Forum Activitate ediardhazu@gmail.com

Activitate ediardhazu@gmail.com

am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?!
Mulțumesc!
Lipsa de competență managerială pentru meseria de topograf. Ce să fac dacă directorul nu imi respectă meseria, nu vrea să se conformeze principiile acesteia, mă obligă să semnez planuri ce nu imi aparțin? Mulțumesc!

Cum se poate opune cineva care a comis o infracțiune sexuală acum 40 de ani (în fapt o manevră dar, pentru care s-a consumat pedeapsa în detenție), să fie trecut în Registrul paralel cazierului judiciar, acum în 2022, in baza legii 118/20 iun 2019? Oare nu este acesta un abuz sau o hărțuire cu o discriminare pentru cineva în situația asta după atâția ani in care omul și-a făcut o situație, are o familie? Oare prin aplicarea acestei legi nu se încalcă prevederile legii protecției confidențialității datelor personale. Condamnarea în sine a produs un șoc enorm, efectuarea pedepsei a fost o grea sarcină dar s-a consumat atunci. Ce este de făcut pentru a evita acum această urmărire. Oare nu există niște criterii temporale adică să fie urmăriți cei cu astfel de fapte cu 5 ani în urmă. De ce trebuie inregistrați și urmăriți oameni care sunt f bine încadrați social, inaintați in vîrstă. chiar refăcuți moral și chiar luptători impotriva abuzurilor, violențelor...etc.?
Răspuns la discuția Salariat care întârzie frecvent


lilianabre a scris:

bună ziua. imi cer scuze ca deranjez cu o intrebare....nu ar trebui sa conteze mai mult ce face acea persoana în orele cât este la serviciu, ca volum și importanta? ca poate muncește mai mult în acel timp în comparație cu alți colegi care sunt prezenți fizic la program și pierd mult timp la cafea, țigări, internet, povesti..etc

Apreciez drept cea mai bună poziție și pdv al dnei Liliana. Avem și noi un caz la job, o persoană superpregătită, super necesară dar ignorata și denigrată din cauza programului său mai nonconformist,..pe motive de familie, sănătate dar, e un geniu, cu o memorie colosală...dr. arhitect in patrimoniu imobil (monumente istorice, case românești, istorie, culte, etc...) A fost mazilit la 4 ore de către șefa lui...fostă colegă de facultate, de grupă chiar, cu el. Vede Dumnezeu.