avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa de competență managerială pentru meseria de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa de competență managerială pentru meseria de topograf. ...

Lipsa de competență managerială pentru meseria de topograf. Ce să fac dacă directorul nu imi respectă meseria, nu vrea să se conformeze principiile acesteia, mă obligă să semnez planuri ce nu imi aparțin? Mulțumesc!

Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:53, 18 Septembrie 2022
Cum va obliga?
Nu semnati decat ceea ce intra in sfera dvs. de competente.
Nu semnati fisa de post daca aceasta nu respecta competentele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui ma adresez fetculeana fetculeana Daca directorul ma obliga sa efectuez sarcini care nu sunt trecute in fisa postului,cui ma adresez? (vezi toată discuția)
Urgent ajutor, va rog :) denisa_eu denisa_eu Buna ziua, la noul loc de munca nu exista fise de post iar printre sarcinile primite, apare si intocmirea acestora. I-am adus la cunostinta angajatorului ca ... (vezi toată discuția)
Poti fi obligat sa preiei sarcinile unui coleg de pe alt post, in perioada concediului de odihna? lory78 lory78 Buna ziua! Poti fi pus sa preiei sarcinile gestionarului in perioada concediului de odihna si in acelasi timp sa iti indeplinesti si sarcinile conform fisei ... (vezi toată discuția)