avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. ...

am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?!
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:33, 26 Septembrie 2022
pt ce aveti sechestru?

Buna ziua,

Atat timp cat aveti sechestru pe bunul mobil, este interzis sa instrainati acel bun.
Daca doriti sa scapati de bun, puteti discuta cu executorul ( presupun ca bunul este sechestrat in urma unei executari silite) sa vina sa il ridice de la dumneavoastra.

O zi placuta!

ediardhazu@gmail.com a scris:

am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?!
Mulțumesc!

Daca exista dispusa masura asiguratorie a sechestrului,pana la solutionare,nu aveti dreptul legal sa instrainati bunul dedus sechestrului
Conditionat de debitul pentru care este aplicata executarea silita,puteti negocia cu executorul judecatoresc sa dispuna ridicarea bunului mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - sechestru asigurator Andrei.Ionut Andrei.Ionut Salut! Am cateva întrebari. 1. În cazul unei executări silite la ce apelează executorul prima data proprie pe salariu, sechestru asigurator pe mașină ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe un autoturism proprietate persoana fizica s-a instituit ... Blueberry33 Blueberry33 Buna ziua. Pe un autoturism proprietate persoana fizica s-a instituit sechestru asigurator de catre un executor judecatoresc, la cererea unei firme de ... (vezi toată discuția)
Sechestru autoturism serby30 serby30 Buna seara, Ma intereseaza care este procedura de punere sechestru pe un autoturism? Cine hotaraste locul unde se pune sechestrul, daca creditorul este ... (vezi toată discuția)