avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua. Pe un autoturism proprietate persoana ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua. Pe un autoturism proprietate persoana fizica s-a instituit ...

Buna ziua. Pe un autoturism proprietate persoana fizica s-a instituit sechestru asigurator de catre un executor judecatoresc, la cererea unei firme de recuperari creante. si s-a aprobat plata datoriei in cateva rate. Totul ok. Poate cineva sa imi spuna, dupa stigerea datoriei cat dureaza ridicarea sechestrului? De ex. as dori sa ies cu masina din tara (Rep . Moldova ) si nu as vrea sa am surprize la vama. Multumesc
Ultima modificare: Joi, 25 Mai 2023
Blueberry33, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 01:09, 26 Mai 2023
In baza documentului justificativ al achitarii integrale a debitului executorul judecatoresc poate ridica masura asiguratorie a sechestrului dispusa asupra bunului mobil dedus executarii silite
Este o problema strict birocratica care teoretic se poate realiza in maximum una ora
depinde de bagajul d eactivitate al executorului,de urgentele in derulare si de alti factori independenti d evointa partilor
Dv puteti urgenta ridicarea sechestrului prezentandu-va fizic la biriul executorului judecatoresc cu documentul justificativ
Succes !
Multumesc pentru raspuns. De mers o sa merg sigur la biroul executorului, nu e problema. Eu voiam sa stiu cam cat dureaza pana nu mai figureaza auto sub sechestru in evidenta politiei de frontiera/biroului vamal. De ex...astazi rezolv cu actele la biroul executor. In cate zile primeste politia si biroul vamal notificare? Imi da ceva scris executorul sa prezint la vama pana ajunge informatia acolo?
Multumesc.

ynocentta a scris:

In baza documentului justificativ al achitarii integrale a debitului executorul judecatoresc poate ridica masura asiguratorie a sechestrului dispusa asupra bunului mobil dedus executarii silite
Este o problema strict birocratica care teoretic se poate realiza in maximum una ora
depinde de bagajul d eactivitate al executorului,de urgentele in derulare si de alti factori independenti d evointa partilor
Dv puteti urgenta ridicarea sechestrului prezentandu-va fizic la biriul executorului judecatoresc cu documentul justificativ
Succes !

Am precizat ca dv in calitate de parte interesata puteti desfasura demersurile pentru urgentare ridicare masura asiguratorie
Puteti solicita executorului judecatoresc exemplar document care atesta achitarea integrala a debitului si ridicarea masurii asiguratorii,document pe care sa il puteti prezenta in caz de necesitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. ... ediardhazu@gmail.com ediardhazu@gmail.com am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?! Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumpărat o mașină skoda octavia anul trecut ... C.Mihai1985 C.Mihai1985 Buna ziua, am cumpărat o mașină Skoda Octavia anul trecut și am inmatriculat-o pe numele meu, anul asta am vandut-o și noul proprietar nu poate face ... (vezi toată discuția)