avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sechestru masinaTr07cwk executor care?Cine a pus ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sechestru masinaTr07cwk executor care?Cine a pus sechestru

Cine a pus sechestru
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:07, 28 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca ati primit comunicare prin care se instituie masura asiguratorie a sechestrului asupra bunului, dv,rezulta ca un creditor persoana fizica sau juridica a obtinut titlu executor pe care executorul judecatpresc pentru materializare a dispus masura sechestrului
Puteti clarifica situatia direct prin executorul judecatoresc ,eventual la instanta de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pe un autoturism proprietate persoana fizica s-a instituit ... Blueberry33 Blueberry33 Buna ziua. Pe un autoturism proprietate persoana fizica s-a instituit sechestru asigurator de catre un executor judecatoresc, la cererea unei firme de ... (vezi toată discuția)
Imprumutul garantat cu ipoteca ContSters40598 ContSters40598 Nu m-am confruntat inca cu acest gen de contracte. Ma intereseaza cele incheiate intre doua persoane fizice, ptr. o suma de bani (semnificativa), suma de bani ... (vezi toată discuția)
Am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. ... ediardhazu@gmail.com ediardhazu@gmail.com am sechestru pe o mașină pe care trebuie să o duc la rabla. Mi-au pus notificare pe ea. Cum să procedez, că bani nu am să plătesc?! Mulțumesc! (vezi toată discuția)