Buna ziua, am cumpărat o mașină Skoda Octavia anul trecut și am inmatriculat-o pe numele meu, anul asta am vandut-o și noul proprietar nu poate face înmatricularea că este sechestru pe mașină de la vechiul proprietar, eu nu am știut și nici vechiul proprietar nu mi-a zis, probabil sechestru a venit după ce am reușit eu sa o înmatriculez, acum este blocată. Ce pot sa fac sa scap de situația asta?
Mulțumesc aștept răspuns!
Buna ziua! In primul rand trebuie identificata cauza sechestrului si cine l-a instituit urmand sa fie verificate actele care au stat la baza sechestrului si bineinteles sa consultati un avocat care poate in urma analizei sa va indice ce optiuni aveti. Puteti apela la un avocat si pentru identificarea si obtinerea documentelor care stau la baza instituirii sechestrului care va face si analiza de optiuni la care am facut referire mai sus.
Actualul detinator al vehiculului sa contacteze executorul judecatoresc care a dispus masura asiguratorie,sa verifice responsabil documentele justificative si eventual sa contacteze debitorul pentru solutionare,