avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Buna ziua, am cumpărat o mașină Skoda Octavia anul ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Buna ziua, am cumpărat o mașină Skoda Octavia anul trecut ...

Buna ziua, am cumpărat o mașină Skoda Octavia anul trecut și am inmatriculat-o pe numele meu, anul asta am vandut-o și noul proprietar nu poate face înmatricularea că este sechestru pe mașină de la vechiul proprietar, eu nu am știut și nici vechiul proprietar nu mi-a zis, probabil sechestru a venit după ce am reușit eu sa o înmatriculez, acum este blocată. Ce pot sa fac sa scap de situația asta?
Mulțumesc aștept răspuns!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:47, 21 Iunie 2023
Buna ziua! In primul rand trebuie identificata cauza sechestrului si cine l-a instituit urmand sa fie verificate actele care au stat la baza sechestrului si bineinteles sa consultati un avocat care poate in urma analizei sa va indice ce optiuni aveti. Puteti apela la un avocat si pentru identificarea si obtinerea documentelor care stau la baza instituirii sechestrului care va face si analiza de optiuni la care am facut referire mai sus.
Actualul detinator al vehiculului sa contacteze executorul judecatoresc care a dispus masura asiguratorie,sa verifice responsabil documentele justificative si eventual sa contacteze debitorul pentru solutionare,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie masina pusa sub sechestru fantomescu fantomescu Buna seara..am cumparat o masina pe data de 18.08 ..contractu de vanzare cumparare a fost facut pe 18.08 masina am scos`o de la financiar pe 18.08 si trecuta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. pe un autoturism proprietate persoana fizica s-a instituit ... Blueberry33 Blueberry33 Buna ziua. Pe un autoturism proprietate persoana fizica s-a instituit sechestru asigurator de catre un executor judecatoresc, la cererea unei firme de ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare ptr auto euro 5 ce a mai fost inmatriculat in ro maria17 maria17 Buna ziua, Am urmatoarea speta:Auto Skoda Octavia fabricat 2010, Euro 5 cumparat in 2010 in Romania ca auto nou de proprietar roman, vanduta apoi altui ... (vezi toată discuția)