Folii geamuri spate si lateral-spate. Buna ziua, urmeaza sa plec din UK in Romania pentru concediu cu masina. Masina are folie pe luneta si geamurile laterale spate. Asa am cumparat-o iar din ce stiu in UK nu ai nevoie de omologare atat timp cat este respectara limita de transparenta. Mentionez ca nu am nici un document referitor la transparenta etc. Stiu ca in Romania legea prevede sa fie omologate RAR insa eu sunt doar in vizita cu masina integistrata in UK. As vrea sa,stiu daca risc sa fiu amendat pentru asta. Multumesc!
Buna ziua! Am semnat un contract cu restaurantul pentru organizarea nuntii pentru luna August, Cu o luna inainte de eveniment m-au informat ca preturile vor fi majorate cu 40lei pe meniu. Eu nu sunt de acord cu noul pret si am discutat cu ei dar sustin ca preturile au crescut, furnizori etc. Nu sunt absurd, inteleg ca preturile au crescut si m-am oferit sa platesc 20 lei in plus insa nu vor sub nici o forma sa accepte vreo propunere din partea mea si nici sa imi restituie avansul si au zis ca vom intalni in instanta. In cazul in care voi muta locatia evenimentului la un alt local risc sa fiu dat in judecata? Va rog frumos sa ma sfatuiti in acest sens.