avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Nerespectare contract pentru nunta.Buna ziua! Am ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Nerespectare contract pentru nunta.Buna ziua! Am semnat un contract cu restaurantul pentru organizarea ...

Buna ziua! Am semnat un contract cu restaurantul pentru organizarea nuntii pentru luna August, Cu o luna inainte de eveniment m-au informat ca preturile vor fi majorate cu 40lei pe meniu. Eu nu sunt de acord cu noul pret si am discutat cu ei dar sustin ca preturile au crescut, furnizori etc. Nu sunt absurd, inteleg ca preturile au crescut si m-am oferit sa platesc 20 lei in plus insa nu vor sub nici o forma sa accepte vreo propunere din partea mea si nici sa imi restituie avansul si au zis ca vom intalni in instanta. In cazul in care voi muta locatia evenimentului la un alt local risc sa fiu dat in judecata? Va rog frumos sa ma sfatuiti in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 13:00, 26 Iulie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Potrivit dispozitiilor legale, orice parte trebuie sa isi respecte obligatiile asumate, in conditiile si la termenele stipulate in contract.

Va recomand transmiterea unei notificari de punere in intarziere.

Nu sunt sanse de castig daca veti fi chemat in judecata in masura in care transmiteti notificarea prin care solicitati executarea intocmai a obligatiei, ramane insa de analizat si contractul incheiat cu restaurantul.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea
Ultima modificare: Marți, 26 Iulie 2022
Cabinet de Avocat - Oancea Jasmine, Avocat
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, pentru a stii la ce riscuri va supuneti si care ar fi solutia optima pentru rezolvarea problemei dvs., este necesar sa fie analizat contractul. Luati legatura cu un avocat si dupa studierea clauzelor va poate oferi consultanta juridica adecvata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire avans Alehey Alehey Buna ziua, ar fi trebuit sa am nunta in 04.10, dar nu cred ca pandemia va trece pana atunci Restaurantul e obligat sa mi restituie avansul? (vezi toată discuția)
Contract inchiriere sala nunti alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Vin cu urmatoarea problema: pe data de 3 mai aveam incheiat contract pentru o nunta, datorita starii de urgenta am fost nevoit sa reprogramam. Acum ... (vezi toată discuția)
Restaurant neserios: au schimbat prețul convenit cu o săptămână înainte de nuntă. cum pot rezolva această situație, ținând cont de faptul că am plătit avans dar nu am contract? allexs96 allexs96 Buna sera, va scriu cu urmatoare situatie, tragic-comica.... Ma fac vinovat ca am programat nunta la un local total neinspirat, acum 4-5 luni. Ne-am uitat ... (vezi toată discuția)