avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Restituire avans
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Restituire avans

Buna ziua, ar fi trebuit sa am nunta in 04.10, dar nu cred ca pandemia va trece pana atunci
Restaurantul e obligat sa mi restituie avansul?
Trebuie studiat contractul. In mod normal, avansul trebuie rambursat. Dar cel mai bine ar fi sa studieze cineva de specialitate contractul. Sunt foarte multe situatii de genul acesta in prezent.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Trebuie studiat contractul. In mod normal restaurantele care organizeaza nunti au prevederi exprese in sensul ca nu se va restitui avansul. Oricum, eu cred ca pana pe data de 04.10 se va ridica starea de urgenta si atunci nu puteti invoca acest aspect. Pe de alta parte, forta majora inlatura raspunderea partilor, atat a dumneavoastra cat si a restaurantului, in functie de obligatiile fiecarei parti, care pot fi analizate dupa studierea contractului.

Cu stima,
av. Jasmine Oancea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract inchiriere sala nunti alexim_mihai alexim_mihai Buna ziua! Vin cu urmatoarea problema: pe data de 3 mai aveam incheiat contract pentru o nunta, datorita starii de urgenta am fost nevoit sa reprogramam. Acum ... (vezi toată discuția)
Nerespectare contract pentru nunta.buna ziua! am semnat un contract cu restaurantul pentru organizarea ... yogea yogea Buna ziua! Am semnat un contract cu restaurantul pentru organizarea nuntii pentru luna August, Cu o luna inainte de eveniment m-au informat ca preturile vor fi ... (vezi toată discuția)
Clauze contractuale ne existente Irina Larisa Valentina Irina Larisa Valentina Buna . Am semnat un contract acum cateva luni cu o anume formație pentru nunta de anul viitor. Acum ne am decis ca nu o mai dorim. Avand in vedere un avans ... (vezi toată discuția)