va salut cu respect
astazi am fost sunat de unul dintre soferi ca l-a oprit cei de la drumurile judetene constanta insotiti de un politist si i-a cerut autorizatia de drumuri judetene intrata in vigoare de la 16 febr 2009 (taxa abuziva din punctul meu de vedere).
soferul i-a prezentat chitanta cu care s-a platit taxa dar pentru dansii n-a fost de-ajuns.....au cerut toate actele masinii plus avizul de insotire al marfii si bonul de cantar.
s-au prezentat toate documentele cerute dar bon de cantar cum vroiau dansii de la calculator nu exista pentru ca in locul unde cantarise marfa...mai exact grau vrac nu exista un cantar electronic ci unul clasic si cantitatea era trecuta pe aviz .
in secunda urmatoare domnii de la drumuri judetene au aruncat in sosea doua table si i-a zis soferului sa urce pe cantar .Mentionez ca acolo unde s-a instalat cantarul prpriu zis era o inclinatie a drumului de circa 20% rampa.
m-am deplasat la locul faptei si am ramas uimit ce vroiau ei sa faca.....sa cantareasca masina de 40 tone in rampa.
ca sa nu ma cert cu ei i-am rugat sa-mi arate verificarea metrologica a ceea ce numesc dansii cantar , la care am fost luat la trei pazeste ca cine sunt eu sa le cer lor asa ceva.Le-am explicat ca sunt patronul firmei respective si cum soferul le-a prezentat toate documentele asa si ei au datoria sa-mi arate acea verificare metrologica.Nu au fost de acord si pentru ca i-am deranjat ca le-am cerut acel act i-au dat 10.000 lei amenda soferului pentru ca a refuzat sa urce pe acel cantar montat defectuos. (am facut poze cu telefonul in care se poate vedea clar inclinatia drumului)
Bine-nteles ca a trebuit sa duc munca de lamurire cu seful de la drumuri judetene ca sa scrie la mentiuni de ce nu s-a urcat masina pe cantar si de ce soferul nu a semnat procesul verbal de contraventie al celor de la drumuri judetene.
Parerea mea personala este ca domnul de la drumuri a facut un abuz in serviciu pentru ca s-a simtit ranit in orgoliu cand i-am specificat ca marfurile vrac nu se cantaresc / punte , ci / total.
Va rog sa-mi dati un sfat prin care sa-mi pot salva soferul de la o asa amenda .
va multumesc anticipat
se pare ca nu s-a inteles destul de bine.....sotia si-a intretinut iubitul cu banii mei d-ra avlil.
detin o firma de transport cu un rulaj de peste 350.000 euro la ora actuala...ma repet....DETIN si nu DETINEM.
biroul firmei de 2 ani il am acasa ...langa copil dupa cum se intelege.
nu am vrut si nu vreau sa supar pe nimeni doar intreband ceva .....care , pentru partile feminine suna destul de deranjant cand spun MI SE PARE ABSURD IN CAZUL MEU.
in ceea ce priveste orgoliul meu ce sa va spun?......poate ca am orgoliu ca orice om dar...in acest caz va asigur ca dragostea pentru copilul meu depaseste cu mult orgoliul si asta pentru faptul ca am crescut fara tata si mai bine ca mine nu stie nimeni cum este.
apropo de drepturile omului......am specificat faptul ca-l poate vedea oricand .....nu se intelege de-aici ca sunt deja peste limita drepturilor omului?
banii nu ne aduc fericirea dar fara ei nu putem sa traim.
am enumerat cateva dintre facilitatile copilului spunand conditiile in care traieste si nicidecum n-am avut intentia sa se inteleaga altceva.
in final vreau sa mentionez ca am vorbit cu un avocat si am sa va spun ce mi s-a spus.
copilul va ramane la d-vstra fara dor si poate!
sa nu uitam ca traim in romania unde totul e posibil...
iar daca d-vstra d-ra avlil doriti sa-i fiti avocat in procesul asta lasati un numar de contact si nu pot decat sa va doresc succes. :) .....cat despre drepturile omului....sa fim seriosi
d-na avlil.....in primul rand cred ca inainte de a fi avocat sunteti mama si chiar va cred ca v-am atins un pic sentimentele de mama in cazul in care sunteti.
spuneam ca mi se pare absurd in cazul meu pentru ca veniturile mele sunt mult mai consistente ca ale mamei lui.
aici unde locuim avem o casa destul de mare spre deosebire de ea care are doar un ap cu doua camere in care locuiesc parintii ei.
veniturile mele depasesc cu foarte mult veniturile cumulate familiei ei.
conditiile in care creste copilul aici sunt cu mult mai favorabile decat in partea celalta datorita faptului ca aici locuim intr-o casa cu 8 camere si spatiu de joaca 300 m2 amenajat special pentru el. (cabanute, pitici,pista pentru bicicleta,atv...etc). acolo ar creste intr-un spatiu inchis.
intr-un final am uitat sa precizez faptul ca avand amandoi serviciu de cand s-a nascut copilul mama mea a fost cea care l-a crescut si a avut grija de el , noi ajungand seara acasa si plecand a doua zi dimineata .
nu am de gand sa-mi pun mamele in cap pentru ca mamele sunt mame orice s-=ar intampla dar sa nu uitam faptul ca am precizat deja ...... ii ofer oricat timp doreste sa-si petreaca cu copilul ei......il duc la sfarsitul saptamanii si tot eu merg sa-l iau inapoi...in vacante il are oricat vrea.......
fac asta pentru ca imi iubesc copilul si n-am de gand sa-l folosesc ca arma impotriva ei , ceea ce nu cred ca s-ar intampla invers.
toata lumea spune ca legea din romania incredinteaza copilul mamei indiferent de situatie.....ceea ce mi se pare absurd in unele cazuri ...chiar si in al meu.....aici copilul are tot ce-i pofteste inima ca sa nu mai spun de conditiile bune in care este crescut si educat. mi-e un pic frica in acest caz pentru ca in cazul in care il castiga cred ca se va razbuna pe mine prin copl spre deosebire de mine care i-am spus deja ca are tot dreptul sa-l vada si sa-l aibe cand vrea..
sunt casatorit de 8 ani iar in urma casatoriei a rezultat un baietel care la ora actuala are 6 ani.
in urma cu aproximativ un an sotia mea si-a gasit un iubit de care eu am aflat si pe langa faptul ca avea un iubit il mai si intretinea financiar destul de bine.
am incercat sa trec peste asta datorita copilului dar din pacate nu mai pot.....
dupa nenumarate discutii am ajuns la concluzia ca nu mai vreau sa convietuiesc alaturi de ea
stam in casa cu parintii mei care ne-au facut acte intr-o maniera de genul ...contract cu habitatie viagera...ceva de genul dupa moartea lor noi sa fim mostenitorii...de ce au facut asta nu stiu pt ca eu nu mai am frati si nici ea surori ..dar in fine....
ceea ce va rog este sa-mi spuneti cum imi pot tine copilul langa mine??
ce trebuie sa fac pentru a-mi tine copilul langa mine???
prezentand ca si o poveste cele spuse mai sus va rog sa va dati cu parerea si sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez.