avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Activitate dyayzh

Activitate dyayzh

Dvs. sunteti un om bun si corect. Multumesc.
Multumesc d-le Adrian pentru raspunsuri. Voi face cereri in scris pentru lamuriri pentru a avea numere de inregistrare. Si inca o intrebare si nu va mai deranjez. Daca mi s-a pus pausal cand duc citirea administratorul blocului are sau nu obligatia sa regularizeze in lunile urmatoare consumul meu de apa in functie de citirea prezenta si pausalul achitat?
Multumiri anticipate!
Va multumesc mult pentru promptitudinea raspunsurilor
1. Administratorul unei asociatii de locatari are obligatia legala de a citi apometrele individuale?
2. Daca admnistratorul de bloc este in conflict cu proprietarul si nu recunoaste primirea citirii apometrelor, punand la plata pausal, ce se poate face?
3. Cum pot utiliza suprafetele din bloc (boxe, uscator), daca acestea au fost insusite de ati proprietari si tinute sub lacat? Mentionez ca nu platesc de 30 de ani nici un ban pentru utilizarea lor desi adunarea proprietarilor a hotarat acest lucru.
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Pensie alimentara !
Se iau in considerare numai 2 luni consecutiv sau si pe sarite?
Reclamatia o fac la politia unde am eu domiciul sau unde are domiciliul minorul ?
Multumesc!
Răspuns la discuția Pensie alimentara !
Buna ziua si bine v-am gasit. Am si eu doua intrebari:
1. daca platesc pensia alimentara 1 luna da, una nu, ce pot pati?
2. desi prin Hotarare Judecatoreasca am drept de vizita, nu reusesc pe cale amiabila sa-mi vad copilul. Tinand cont ca eu am domiciliul intr-un oras, si el in alt oras, unde trebuie sa fac plangere pentru nerespectarea hotararii judecatoresti?

Va multumesc!