avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Activitate xiom

Activitate xiom

Discuție Infiintare SRL
Buna ziua! Am infiintat recent doua SRL-uri cu acelasi avocat. Pentru una din firme apare numarul de telefon pe siteuri si pe mfinante. De ce? Cum pot sa elimin numarul de telefon? Va multumesc.
Răspuns la discuția Impozit firmă micro
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti un angajat la 31 decembrie 2023 , puteti reveni la micro din 1 ianuarie 2024.
Răspuns la discuția Cod CAEN exclude alt cod CAEN
Va multumesc
Buna ziua! Nu am gasit nicaieri ce inseamna ca un anumit cod CAEN exclude un alt cod CAEN. Adica e interzis cel exclus? Sau nu e inclus in primul si trebuie adaugat si autorizat separat .
Va multumesc.
De exemplu - CAEN 7734 exclude CAEN 7721. Adica un SRL cu CAEN principal 7734 nu poate avea CAEN secundar 7721 si nu are voie sa desfasoare activitatile din 7721? Sau dimpotriva , trebuie autorizat si 7721 pentru a putea desfasura activitatea respectiva?
Buna ziua,
Ce pot face daca presedinta asociatiei de proprietari , administratorul si ceilalti din comitet si-au instalat mai multe calorifere in apartamente si refuza sa stabileasca o modalitate de calcul echitabil si corect al cheltuielilor cu incalzirea? (toti platim la fel indiferent cate calorifere avem in casa)
Va multumesc.
Buna ziua,
Daca un SRL isi suspenda activitatea simultan cu renuntarea la angajat si isi reia activitatea simultan cu reangajarea salariatului pierde sau nu statutul de micro?
Răspuns la discuția Renuntare salariat unic
Dar daca SRL ul isi suspenda activitatea simultan cu renuntarea la angajat si isi reia activitatea simultan cu reangajarea salariatului?
Dar daca SRL ul isi suspenda activitatea simultan cu renuntarea la angajat si isi reia activitatea simultan cu reangajarea salariatului?
5819 . alte detalii pe gmail la xiom010522
si daca dupa cateva luni sau ani ANAF ul o reincadreaza si ii cere toti banii din urma ca trebuia sa se autorizeze ca SRL sau PFA pentru activitatea cu caracter de continuitate? o ajutati cu un credit?