avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... abuz asociatie proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

abuz asociatie proprietari

Buna ziua,
Ce pot face daca presedinta asociatiei de proprietari , administratorul si ceilalti din comitet si-au instalat mai multe calorifere in apartamente si refuza sa stabileasca o modalitate de calcul echitabil si corect al cheltuielilor cu incalzirea? (toti platim la fel indiferent cate calorifere avem in casa)
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 31 Iulie 2023
xiom, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 10:27, 31 Iulie 2023
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Coalizati-va cu alti vecini, la fel de nemultumiti (minim 20 %) si organizati o AG prin caresa schimbati organele de conducere.
Articolul 47
(3) Adunarea generală ordinară se convoacă de către:
a) președintele asociației de proprietari sau comitetul executiv;
b) cel puțin 20% din numărul proprietarilor membri ai asociației de proprietari.
(4) Proprietarii sunt anunțați, prin afișare la avizier și pe bază de tabel nominal convocator sau, în cazul proprietarilor care nu au fost anunțați, pe baza tabelului nominal convocator, prin poștă cu scrisoare recomandată, cu conținut declarat și confirmare de primire, asupra oricărei adunări generale a asociației de proprietari, cu cel puțin 10 zile înainte de data stabilită, inclusiv cu privire la ordinea de zi a adunării generale, cu excepția adunărilor generale extraordinare sau a adunărilor generale reconvocate care se pot convoca, în condițiile prevăzute la alin. (3), cu cel puțin 3 zile înainte de data stabilită.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconvocare adunare generala a asociatiilor de proprietari medut_pitic medut_pitic Buna ziua Poate cineva sa imi confirme ca se poate face reconvocarea Adunarii Generale in caz de lipsa forum la 10 minute mai tarziu? \"Adunare General va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cota de intretinere a fost adăugată si contravaloarea ... ozanaa ozanaa Buna ziua, In cota de intretinere a fost adăugată si contravaloarea amenzii primite de președintele asociației de locatari (amenda primită pt ca nu a ... (vezi toată discuția)
Revocare presedinte de asociatie inca din luna aprilie 2024 am ... Mihai8 Mihai8 revocare presedinte de asociatie Inca din luna aprilie 2024 am demarat procesul de revocare al presedintelui asociatiei de proprietari. am mers din usa in ... (vezi toată discuția)