avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Activitate Crisdea

Activitate Crisdea

Buna seara . In urma cu doi ani și jumătate o cunoștința care are apartamentul la ultimul etaj avea probleme cu izolație și a încercat in nenumărate rânduri sa o facă cu asociația de locatari fără succes . Așa ca și-a făcut izolație pe banii ei și de atunci nu reușește sa ia banii înapoi cu toate documentele și cu dovezi video pe care le deține . Ce ar trebuii sa facă pentru a-și recupera banii ? Mulți au sfătuit-o sa se ducă in instanta fiind vorba de 13.000 de roni .

latka a scris:

Aveti si contract cu ei ? Daca da, puteti sa-i reclamati la ANPC. Nu inainte de a le face o solicitare initiala scrisa celor in culpa. Asa sunt regulile.
.
Nu am și nu am avut nici un contract cu ei iar asociația ridica din umeri spunând ca ei nu pot face nimic .
Bună ziua .
Am o problema cu o firma de cablu tv și internet mai veche . Pe peretele exterior la intrarea in apartament e montat panoul principal care face conexiunea la toate apartamentele sunt cam 30 de cabluri tv și tot cam atâtea de internet . Unele dintre ele au fost tăiate și lăsate așa la ușa mea atârnate și a trebuie eu sa le leg de celelalte cabluri ca sa nu dau cu capu in ele când intru in apartament și au găurit tot peretele și vertical și orizontal . Arată ca după război la usa mea . Ce pot face legal sa scap de cutia asta de conexiune ?