Prescriere dosar penal ?
Salutare tuturor,acum 5 ani am fost prins cu iarbă și am dat declarație atunci ,apoi nu m-a mai căutat nimeni sa continue ancheta .Acum câteva zile am primit o hârtie că sunt trimis în judecată pentru trafic de droguri 143/2000 art 2 .Nu am avut deschis dosar penal atunci când s-au întâmplat incidentul ,nu am primit nici amenda ,nu a fost luată nicio măsură împotriva mea
Se poate prescrie dosarul ? Ce ar trebui sa fac ? Mulțumesc !
Buna seara,parintii mei au facut contrat de comodat pentru apartamentele ce le detin cu firma mea pentru a incasa chiria pe firma ,intrebarea mea este ce calitate are firma in contractul de inchiriere ?Ca si proprietar cum este in contractele standard sau ca si utilizator cu drepturi depline
Buna ziua ,care este procedura daca o persoana care nu își respectă angajamentele stipulate în declarație la notar pe propria răspundere de achitare a unor costuri ?
Și dacă în declarație scrie costuri dovedite legate de acel incident trebuie sa fie costuri achitate sau doar sa fie hârtii doveditoare
Bună ziua ,lucrez in prezent pe contract tip part time cu norma de 20 ore/săptămână sâmbătă și duminică cate 10 ore ,sunt student și luna trecută adică iulie am muncit 5 weekenduri însumând un total de 100 de ore .
Când a venit ziua de salariu îmi spun șefi că indiferent de cat am muncit eu salariul tot la fel îl am .Este legal ceea ce fac și ce pot face eu în privința asta ?
Din punct de vedere legal luna de munca pentru part time este de 80 de ore ,nu ?