avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, care este procedura daca o persoana care nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, care este procedura daca o persoana care nu își ...

Buna ziua ,care este procedura daca o persoana care nu își respectă angajamentele stipulate în declarație la notar pe propria răspundere de achitare a unor costuri ?
Și dacă în declarație scrie costuri dovedite legate de acel incident trebuie sa fie costuri achitate sau doar sa fie hârtii doveditoare
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea Maria-Cristina , Avocat 16:50, 10 Noiembrie 2022
Buna ziua!

În caz de neplata, îl puteti executa silit prin executor judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere declaratie notariala pe propria raspundere bogdan12 bogdan12 Buna ziua. In urma cu un an am incheiat o declaratie notariala pe propria raspundere pentru o suma de 5300Ron. Aceasta a fost incheiata ca urmare a unor ... (vezi toată discuția)
Executare silita bunuri mobile laurashield laurashield Buna ziua, As ruga pe cineva avizat, sa ma ajute cu unraspuns: Am primit o somatie de la un executor judecatoresc pentru neplata unei creante (mii RON) pe ... (vezi toată discuția)
Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- întrebare procedura Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate, voi plăti cheltuielile de ... (vezi toată discuția)