avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- ...
Discuție deschisă în Executare silită

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- întrebare procedura

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate, voi plăti cheltuielile de judecata și nu mi se va poprii contul? Azi e joi , dacă abea azi transmit dosarul, luni îmi popresc deja contul?
Asa rapid?

Rog un răspuns și un sfat cum sa procedez , eu luni am bani cum am transmis și către ifn.

Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lilivasiliu , utilizator 08:44, 18 Noiembrie 2024
Buna ziua,

Dupa ce dosarul e depus la executor, mai trece ceva vreme ca sa vi se popreasca contul. Executorul depune dosarul la judecatorie, va fi o sentinta, pe baza sentintei de executare veti avea poprire pe cont.

Ar fi bine sa faceti un angajament de plata (un plan), pe care puteti sa respectati si sa platiti la IFN, astfel scapati de cheltuieli de executare.
Asta fac luni, un plan dar ei tot trimit dosarul....și îmi garantează ca voi plăti cheltuieli de judecata dar nu mi se va bloca contul , nu prea înțeleg
.....

Zsuzsanna Lukacs a scris:

Buna ziua,

Dupa ce dosarul e depus la executor, mai trece ceva vreme ca sa vi se popreasca contul. Executorul depune dosarul la judecatorie, va fi o sentinta, pe baza sentintei de executare veti avea poprire pe cont.

Ar fi bine sa faceti un angajament de plata (un plan), pe care puteti sa respectati si sa platiti la IFN, astfel scapati de cheltuieli de executare.

Ei numai va ameninta ca sa primeasca cat mai repede inapoi banii, in cazul in care aveti angajament si respectati, n-au pentru ce sa trimita dosarul la executare. In cazul in care in ciuda angajamentului respectat, tot trimit dosarul, la executare, Dvs veti suporta atat cheltuielile de executare cat si poprirea de conturi.
Cereti de la IFN in scris tot ce v-au povestit, din documentele emise reiese intentia lor adevarata!
Mulțumesc cred ca sunt indus in eroare de acest ifn, mulțumesc mult
Zsuzsanna Lukacs a scris:

Ei numai va ameninta ca sa primeasca cat mai repede inapoi banii, in cazul in care aveti angajament si respectati, n-au pentru ce sa trimita dosarul la executare. In cazul in care in ciuda angajamentului respectat, tot trimit dosarul, la executare, Dvs veti suporta atat cheltuielile de executare cat si poprirea de conturi.
Cereti de la IFN in scris tot ce v-au povestit, din documentele emise reiese intentia lor adevarata!

de cand dateaza datoria? ce intarziere la plata aveti ?

Alte discuții în legătură

Executare silita dany3377 dany3377 Buna ziua. Am un credit restant cu peste 90 de zile, la un IFN. In urma acestor restante am incheiat un acord de plata, reesalonare a sumei datorate. Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita mirelacolpos mirelacolpos Am o datorie de 4600 ron la un IFN.Am solicitat o rata suportabila dar mi s-a spus sa platesc intai suma 1300 ron pe care eu nu o am.Acum am primit un sms prin ... (vezi toată discuția)
Executare silită fără înștiințare. e legal să fii executat în acest mod? MaryanMM MaryanMM Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)