Buna ziua.
In urma cu un an am incheiat o declaratie notariala pe propria raspundere pentru o suma de 5300Ron. Aceasta a fost incheiata ca urmare a unor presiuni si amenintari. Am achitat 400 de ron prin banca, apoi in august anul acesta inca 1800ron (de doua ori cate 900 ron) direct acelei persoane, fara acte. Acum nu recunoaste platile facute si a inceput executarea silita. Intrebarea mea este daca se poate si care este procedura de retragere a acelei declaratii notariale si cum pot impiedica executarea silita? Trebuie sa dovedesc ca acea declaratie am dat-o ca urmare a unor amenintari sau se poate retrage pur si simplu?
Trebuie sa contestati executarea si sa va straduiti sa dovediti acele plati, alta cale nu aveti, altfel veti plati toti banii plus cheltuielile de executare.
scrie ca eu recunosc debitul pe care il am fata de ... in valoare de 5300 de lei si ca ma oblig sa il achit in 3 luni si sunt de acord ca in caz contrar sa raspund patrimonial. am primit somatie de la executor si adresa de proprire salariu. ce pot fac