avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita bunuri mobile
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita bunuri mobile

Buna ziua,
As ruga pe cineva avizat, sa ma ajute cu unraspuns:
Am primit o somatie de la un executor judecatoresc pentru neplata unei creante (mii RON) pe care o am la Banca, creanta pe care am validat-o printre altele cu un Bilet la ordin in Alb . Am discutat cu executorul civilizat si am inteles ca acest Bilet la ordin ii da dreptul sa-mi execute si bunurile proprii.
Am un Laptop pe care lucrez dar parintii mei care de fapt mi l-au cumparat nu cred ca mai au pastrat vreun act de proprietate. Intrebarea mea este: Imi poate pune sechestru pe Laptop, sau ma crede pe cuvint executorul sau trebuie sa dovedesc(eu sau parintii ??) cu o declaratie notariala pe propria raspundere ca Laptopul este cumparat de parinti?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:45, 26 Octombrie 2012
Nu se demareaza procedura de executare silita asupra unui bun care nu acopera creditul neachitat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubla executare? axellcom axellcom Buna ziua. In calitate de admin al unui sc. am contractat o linie de credit de la o banca. am platit ratele timp de un an si jumatare dupa care datorita unor ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe imobil ipotecat . e posibil ? bobocel3333 bobocel3333 Buna. Intrebare (urgenta) pentru cunoscatori : Daca exista titlu executoriu pe Bilete la ordin avalizate , debitorul avand in proprietate comuna cu sotul ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita imobiliara vali_ned vali_ned Va rog ajutati-ma cu un sfat. Am primit o somatie de la executorul judecatoresc acasa in care precizeaza ca daca nu achit debitul va proceda la urmarirea ... (vezi toată discuția)