avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contrat de comodat pentru apartamente, apoi ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contrat de comodat pentru apartamente, apoi închiriate pe firma.

Buna seara,parintii mei au facut contrat de comodat pentru apartamentele ce le detin cu firma mea pentru a incasa chiria pe firma ,intrebarea mea este ce calitate are firma in contractul de inchiriere ?Ca si proprietar cum este in contractele standard sau ca si utilizator cu drepturi depline
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Mai 2023
george-neagu, moderator
Nu e proprietara firma pe acele apartamente.
Asta stiu ,am intrebat ce calitate o sa aiba firma in contractul de inchiriere dintre firma si persoana ce doreste sa inchirieze
Ultima modificare: Duminică, 28 Mai 2023
Ovidiu P, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infintare srl-sediu social lida_ro lida_ro Buna seara. M-ar interesa la infintarea unui SRL, cum e mai bine sa procedez pentru sediul social,trebuie facut act de comodat?sau de inchiriere a unei camere ... (vezi toată discuția)
De la ctr de comodat la ctr. de inchiriere - firma are deja sediul social la aceasta adresa tresor tresor So...ma confrunt cu urmatoare situatie: Eu proprietara apartament. Eu asociata intr-o firma care are sediul social in acest apartament. Intre mine si ... (vezi toată discuția)
Închiriere apartament prin srl Rapid Silviu Rapid Silviu Buna ziua, vreau sa cumpăr un apartament prin credit persoana fizica, pe care să îl închiriez. Având în vedere greutatea cu care se desfășoară ... (vezi toată discuția)