avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Activitate woodenn

Activitate woodenn

Pedeapsa cu suspendare e practic inchisoarea pe care defapt nu o faci?

Acest astept cat timp apare in cazier?
Am luat deja legatura cu un avocat. Acesta sustine in prim plan faptul ca sunt sanse foarte mici de executare sau cazier, ci munca in folosul comunitatii, din experientele lui.

De asemenea, considera din cele transmise de mine ca substanta e de risc doar, nefiind (probabil) substanta lungita, ci substante sintetice, avand in vedere experientele cu ceilalti clienti ai sai.

Multumesc tuturor pentru raspunsuri, iar daca mai sunt pareri, le astept cu drag!

Madalina Pascu a scris:

Veti primi o pedeapsa cu suspendare dar va aparea in cazier. Luati legatura cu un avocat care sa va asiste in proces, este foarte important.
Cu stima,
Av.Madalina Pascu

Credeti ca daca se incadreaza in categoria de mare risc, daca nu am antecedente si chiar nu sunt cu ele, cantitatea a fost foarte mica, eu nefiind sub influenta lor la momentul respectiv, sansele sa fac inchisoare sunt mari?

Avocat Iofcea Maria-Cristina a scris:

Buna ziua!

Nu exista un termen anume in care puteti fi contactat de catre organele de cercetare.
Metamfetamina se incadreaza la drogurile de mare risc.

Sfatul meu este sa va cautati un avocat cat mai repede, pentru a discuta cu acesta, pentru ca el sa se intereseze de stadiul dosarului dvs si pentru a pregati o aparare efectiva. De asemenea, cand veti fi citat pentru audiere, veti fi asistat de acesta.

Conditiile de plata a onorariului le stabiliti impreuna.

Care este perioada in care ar trebui sa fiu contactat de catre politisti// DIICOT?

Din ce stiu eu, ce am gasit pe Google se incadreaza in categoria de risc, dar nu sunt foarte sigur. Cunoasteti dvs. acest aspect?

De asemenea, cand ar trebui sa imi caut un avocat si cum e colaborarea cu acesta in general? Se plateste lunar, chit ca poate o luna nu avem “activitati”?

Multumesc!
Buna ziua!
Din pacate, am fost foarte random perchezitionat la un festival de catre un politist imbracat in civil. Acesta a gasit in buzunarul meu o cantitate mica de substanta, aceasta fiind pentru consum propriu, ( sare fiind substanta, care cred ca e metamfetamina) — (a fost pentru a 3-a oara cand am folosit substante). Impreuna cu acesta, am fost sa faca dansul un proces verbal pe care la final l-a pus intr-un plic. Mi-a transmis ca voi fi sunat de catre politie, dar doar atat, nu stie alte informatii sa imi spuna. Am tot cautat si pe net informatii si nu stiu la ce sa ma astept.

Am cazier curat, fara antecedente de orice natura.
Cat de mare este riscul de a mi se deschide dosar penal, de a avea in viitor vizibil cazierul “patat”. Sunt sanse mari sa fac inchisoare?

Multumesc anticipat!
Multumesc!

Insa, eu asa cred, ca era civil, nu era imbracat in politist.

Daca domnul e politist, totusi, ce mi s-ar putea intampla?

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Perchezitia corporala de catre un civil nu este legala. In plus orice s-ar fi gasit asupra dv puteti nega inclusiv cele intocmite in acel proces verbal atat timp cat acesea nu s-au efectuat de organele competente cu atributii in domeniu.

Buna ziua!
Din pacate, am fost foarte random perchezitionat la un festival de catre un civil. Acesta a gasit in buzunarul meu o cantitate mica de substanta, aceasta fiind pentru consum propriu, ( sare fiind substanta, care cred ca e metamfetamina) — (a fost pentru a 3-a oara cand am folosit asa ceva). Impreuna cu acesta, am fost sa faca dansul un proces verbal pe care la final l-a pus intr-un plic. Mi-a transmis ca voi fi sunat de catre politie, dar doar atat, nu stie alte informatii sa imi spuna. Am tot cautat si pe net informatii si nu stiu la ce sa ma astept.

Am cazier curat, fara antecedente de orice natura.
Cat de mare este riscul de a mi se deschide dosar penal, de a avea in viitor vizibil cazierul “patat” sau sa fac inchisoare?

Multumesc anticipat!