avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Din pacate, am fost foarte random ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Din pacate, am fost foarte random perchezitionat la ...

Buna ziua!
Din pacate, am fost foarte random perchezitionat la un festival de catre un civil. Acesta a gasit in buzunarul meu o cantitate mica de substanta, aceasta fiind pentru consum propriu, ( sare fiind substanta, care cred ca e metamfetamina) — (a fost pentru a 3-a oara cand am folosit asa ceva). Impreuna cu acesta, am fost sa faca dansul un proces verbal pe care la final l-a pus intr-un plic. Mi-a transmis ca voi fi sunat de catre politie, dar doar atat, nu stie alte informatii sa imi spuna. Am tot cautat si pe net informatii si nu stiu la ce sa ma astept.

Am cazier curat, fara antecedente de orice natura.
Cat de mare este riscul de a mi se deschide dosar penal, de a avea in viitor vizibil cazierul “patat” sau sa fac inchisoare?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: woodenn , utilizator 12:03, 8 August 2022
Perchezitia corporala de catre un civil nu este legala. In plus orice s-ar fi gasit asupra dv puteti nega inclusiv cele intocmite in acel proces verbal atat timp cat acesea nu s-au efectuat de organele competente cu atributii in domeniu.
Multumesc!

Insa, eu asa cred, ca era civil, nu era imbracat in politist.

Daca domnul e politist, totusi, ce mi s-ar putea intampla?

SM LEGAL CONSSULT a scris:

Perchezitia corporala de catre un civil nu este legala. In plus orice s-ar fi gasit asupra dv puteti nega inclusiv cele intocmite in acel proces verbal atat timp cat acesea nu s-au efectuat de organele competente cu atributii in domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! din pacate, am fost foarte random perchezitionat la ... woodenn woodenn Buna ziua! Din pacate, am fost foarte random perchezitionat la un festival de catre un politist imbracat in civil. Acesta a gasit in buzunarul meu o ... (vezi toată discuția)
Droguri plantate in ghiozdan, gasite la perchezitie la intrare la festival CyClopedy CyClopedy Buna ziua, zilele trecuta am fost surprind de o surpriza neplacuta cand la intrarea festivalului \"Electric Castle\", domnul care m-a perchezitionat a scos un ... (vezi toată discuția)
Plangere penala importriva unui politist rutier PPStm PPStm Am fost oprit de un echipaj al politiei rutiere si mi s-au cerut documentele mele si ale masinii Apoi agentul mi-a cerut sa cobor spunandu-mi ca imi va efectua ... (vezi toată discuția)