Buna ziua, in urma divortului nostru, fiul major a cerut in instanța pensie de intretinere pana la 25 ani deoarece este student.
Nu a primit banii motivând-i ca nu lucrează, dar de fapt lucrează - este ofițer maritim mecanic, angajat la o companie italiana.
In tara nu e înregistrat cu venituri, decat in Italia.
Am fost la executor de unde am plecat fara rezultat, doar cu onorariul platit si ridicat din umeri pentru ca nu au cum sa il oblige.
Cum putem acționa in cazul acesta?
Nu se poate face nimic chiar daca suntem in UE ?
Multumesc anticipat, astept sfaturile dvs .
Asociația de proprietari ne opreste lunar suma de 22,50 lei curatenie . Inainte se plătea un salariu net pers curatenie. Cand o intreb nu imi raspunde, sa inteleg ca se plătește la o firma de curatenie ? E posibil ?
Lunar avem comision banca , la câte 2 luni se cumpara lacăt , saci de gunoi dar separat si materiale curatenie lunar !.. e posibil ?
Cum se pooate obtine pensia de intretinere de la fostul sot stabilită in urma hotărârii de divort, El este navigator, declara ca nu lucrează, s-a recăsătorit si executorul nu il găsește cu venituri.
Unde se poate adresa, mentionez ca ii revin 25% din venitul net pensie de intretinere fostei sotii deoarece in timpul casatoriei a fost pensionata pe caz de boala cu grd 2 de invaliditate, nu are alte venituri si nici nu s-a recăsătorit. Multumesc anticipat