avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se obtine pensia de intretinere de la fostul sot ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se obtine pensia de intretinere de la fostul sot stabilită ...

Cum se pooate obtine pensia de intretinere de la fostul sot stabilită in urma hotărârii de divort, El este navigator, declara ca nu lucrează, s-a recăsătorit si executorul nu il găsește cu venituri.
Unde se poate adresa, mentionez ca ii revin 25% din venitul net pensie de intretinere fostei sotii deoarece in timpul casatoriei a fost pensionata pe caz de boala cu grd 2 de invaliditate, nu are alte venituri si nici nu s-a recăsătorit. Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pensionari pe caz de boala dalia49 dalia49 Buna ! Am o amica care a divortat anul trecut(2011) , este pensionata medical cu diagnosticul sindromul depresiv discordant pana in aceasta casatorie, este ... (vezi toată discuția)
Cerere drept de intretinere fosta sotie rares001 rares001 sunt divortat de un an, si vreau sa cer dreptul de intretinere fostei sotii. pot s afac acest lucru? sunt bolnav de diabet insulino-dependent. spondiloza ... (vezi toată discuția)
Intocmirea unei cereri de obtinere pensie de intretinere INFORMAT INFORMAT Am rugamintea de a lua legatura cu unul din d-nii avocati pentru a ma ajuta sa-mi redactez o cerere de adresare in justitie ( in termeni juridici si articole ... (vezi toată discuția)