avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de intretinere, in urma divortului nostru, fiul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de intretinere, in urma divortului nostru, fiul major a cerut in instanța ...

Buna ziua, in urma divortului nostru, fiul major a cerut in instanța pensie de intretinere pana la 25 ani deoarece este student.
Nu a primit banii motivând-i ca nu lucrează, dar de fapt lucrează - este ofițer maritim mecanic, angajat la o companie italiana.
In tara nu e înregistrat cu venituri, decat in Italia.
Am fost la executor de unde am plecat fara rezultat, doar cu onorariul platit si ridicat din umeri pentru ca nu au cum sa il oblige.
Cum putem acționa in cazul acesta?
Nu se poate face nimic chiar daca suntem in UE ?
Multumesc anticipat, astept sfaturile dvs .
Cel mai recent răspuns: DeZe , utilizator 09:52, 11 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveti procedura speciala prin ministerul justitiei de executare in strainatate. Gasiti detalii pe site.
Multumesc frumos !

AV. GABRIELA GERBER a scris:

Aveti procedura speciala prin ministerul justitiei de executare in strainatate. Gasiti detalii pe site.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara- abandon de familie dagrobr dagrobr Buna ziua...in urma divortului am in intretinere un copil minor iar instanta a hotarat irevocabil achitarea unei pensii alimentare lunar pana la majorat.Fosta ... (vezi toată discuția)
De ce sunt obligata sa prezint certificatul casatorie la ambasada romana? cameliaincinelli cameliaincinelli BUNA ZIUA! SUNT ROMANCA DAR DE 13 ANI TRAIESC DOAR IN ITALIA CU DOMICILIUL STABIL IN ITALIA ,SOTUL MEU E ITALIAN.SPECIFIC NU MAI AM BULETIN ROMANESC SI NICI ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara hera2001 hera2001 Buna ziua, Am o fetita de 14 ani ( sunt divortata de cand avea 1,6 ani iar in hotararea de divort ii revine 1/4 din veniturile tatalui) primesc la 2-3 luni ... (vezi toată discuția)