avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Activitate Cristu93

Activitate Cristu93

Nu am descris(explicat) eu bine, au trecut cele 60 de zile legale din camera preliminara, nu 18 luni, eu eram doar curios de durata unui proces pentru alcool la volan.
Eu personal cunoscand peste 5 cazuri de accelasi gen, judecate în sub 12 luni.
Am o dușmănie locală cu unul din grefieri județului meu și ma gândesc că el îmi intârzis dosarul.

Vă multumesc din nou pentru raspunsuri

Cabinet de Avocat ”Patrascu Raz

van” a scris:

Nu am mai auzit de asa ceva, 18 luni în camera preliminara la un astfel de dosar.
Puteți sa lăsați numărul de dosar, m-ati făcut curios.

Am intrebat doar, ma gandeam sa caut altul care se pricepe in urgentarea dosarului.
Va multumesc din nou pentru raspuns .
Foarte aiurea legea pe la noi.

Mai are rost sa schimb avocatul odata ce a ajuns dosarul in camera preliminara ?
Va multumesc frumos!

E un banal dosar de alcool la volan care dureaza de 18 luni deja... e aiurea doar ca stiu peste 5 cazuri a prieteniilor rezolvate in sub 12 luni ... sunt eu mai norocos.
Cat dureaza finalizarea unui dosar penal din camera preliminara ? avand in vedere ca in lege scrie 60 de zile. Se poate face ceva dupa depasirea celor 60 de zile ?
Buna ziua,

In 02.2021 am avut o alcoolemie de 0.79 in etilotest iar la analize 2 si a2a 1.8 si accident fara pagube/victime , am avocat , i-am cerut sa faca o contestatie la 12 luni de la incident dar degeaba , iar acum pe data de 16 iunie 2022 a ajuns dosarul in camera preliminara, au trecut 60 de zile de atunci si tot nu am o data exacta despre proces ? E normal sa dureaza atat de mult ? cunosc peste 5 cazuri care s-au judecat in mai putin de 12 luni iar la mine inca nimic dupa 18 luni ...