avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate Davisimo

Activitate Davisimo

Răspuns la discuția Concediu Creștere Copil
Îmi cer scuze.. am greșit anul nașterii. În ianuarie 2022 a nascut, si in aprilie a început CCC. Atunci, ar trebui anul asta în decembrie sa reînceapă lucrul?
Concediul postnatal se considera CCC? CCC nu se calculeaza 1 an și 10 luni din momentul în care se sfârșește concediul postnatal?

Va mulțumesc!
Bună seara,
Am o situație, si as dori sa ma lămurească cineva.
Cumnata mea a nascut în Ianuarie 2021. Pe data de 9 Aprilie 2021 a finalizat postnatalul și a intrat in concediu de crestere a copilului.

Întrebarea este.. cu tot cu noua lege pentru concediu paternal de 2 luni.. cand ar trebui sa se întoarcă la serviciu?
Începând cu Noiembrie sau în Februarie?
Multumesc mult, seara frumoasa!
Buna seara. Sunt insarcinata si urmează in ianuarie sa intru in concediu prenatal. Imi puteti calcula, va rog, ce suma voi lua pe perioada prenatalului? Am vazut prea multe variante, si nu mai stiu dupa care sa ma iau. Salariu brut este de 4600 Ron. Va multumesc!
Buna seara. Sunt insarcinata in 10 săptămâni. M-am angajat in 01/22 si data estimativa a nasterii bebelusului este 16.03.2023
Intrebare: voi primi acea indemnizatie de crestere a copilului? Se ia in calcul ca si vechime la cele 12 luni necesare si concediul prenatal, daca voi dori sa beneficiez de acesta?

Multumesc mult! ♥️