avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Angajata din 01/22.. data nastere bebe 03/2023
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajata din 01/22.. data nastere bebe 03/2023

Buna seara. Sunt insarcinata in 10 săptămâni. M-am angajat in 01/22 si data estimativa a nasterii bebelusului este 16.03.2023
Intrebare: voi primi acea indemnizatie de crestere a copilului? Se ia in calcul ca si vechime la cele 12 luni necesare si concediul prenatal, daca voi dori sa beneficiez de acesta?

Multumesc mult! ♥️
Ultima modificare: Marți, 16 August 2022
Davisimo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:10, 19 August 2022
Veti primi indemnizatia de crestere a copilului .. se ia in calcul ca si vechime la cele 12 luni necesare si concediul prenatal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voi beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? ContSters244341 ContSters244341 Buna ziua m-am angajat si eu de doua luni si acum am aflat ca sunt gravidabeneficiez si eu de prenatal ?Daca nu beneficiez cum fac pot sa ma intorc la servici ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa am obligatoriu 6 luni lucrate inainte sa intru in concediu de maternitate de 126 zile? yuby yuby Buna ziua , Fiti draguri am si eu o intrebare referitoare la cazul meu . Sunt insarcinata am inceput serviciul in luna ianuarie 2012, 12 ianuarie dupa 2 ani, ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal si crestere copil pfa Sacharisa Sacharisa Pentru PFA: 1) Daca pentru cele 12 luni de calculare a concediului de maternitate, 6 luni am fost PFA si 6 luni nu am avut venit pana la nastere, mai ... (vezi toată discuția)