Buna ziua m-am angajat si eu de doua luni si acum am aflat ca sunt gravidabeneficiez si eu de prenatal ?Daca nu beneficiez cum fac pot sa ma intorc la servici dupa ce nasc sa continui pana fac 12 luni si dupa accea sa intru in prenatal ?Multumesc
Draga mea...prenatalul este concediu medical, iar tu cred ca te referi la concediu de crestere copil.Prenatal iti poti lua la 7 luni de la medicul de familie.De indemnizatie de crestere copil nu poti beneficia daca nu 12 luni lucrate inaintea nasterii copilului.
Faceti confuzii.
Concediul de maternitate este un concediu medical compus din concediul prenatal (inainte de nasterea copilului) si din concediul postnatal (de dupa nasterea copilului), in total 126 de zile.
La acest concediu medical platit veti avea dreptul dupa 7 luni de sarcina, medicul de familie va va spune exact de cand.
Dupa nasterea copilului si dupa minim 42 de zile de concediu de maternitate, parintele are dreptul la concediul pentru cresterea copilului de 1 an sau 2 ani, dar in anumite conditii: sa fi realizat venituri supuse impozitului in cele 12 luni anterioare nasterii copilului (inclusiv concediul de maternitate).
Cum lucrati doar de 2 luni, nu indepliniti conditia pentru concediul de crestere a copilului.
Buna seara deci daca raman la servici pana nasc ceea ce am sa fac beneficiez si de indemnizatia de crestere a copilului cei doi ani chiar daca nu fac 12 luni lucrate? sau trebuie sa ma intorc la servici pana fac 12 luni? multumesc frumos
Eu cred ca dumneavoastra faceti o confuzie.
Daca doamna care a pus intrebarea este angajata de 2 luni, si tocmai a aflat ca este insarcinata (adica este insarcinata in cel putin 4-6 saptamani) inseamna ca va naste peste cel mult 9 luni, timp in care va avea un total de 11 luni lucrate (eventual).
caz in care nu va avea dreptul la concediu de cresterea copilului
Buna ziua
byta
inainte sa ma angajez unde lucrez acum am lucrat in alta parte,dar am facut o pauza de aproximativ 9 luni.ce vreau eu sa stiu e ca daca as dori sa imi platesc ... (vezi toată discuția)