avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara. Sunt insarcinata si urmează in ianuarie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara. Sunt insarcinata si urmează in ianuarie sa intru ...

Buna seara. Sunt insarcinata si urmează in ianuarie sa intru in concediu prenatal. Imi puteti calcula, va rog, ce suma voi lua pe perioada prenatalului? Am vazut prea multe variante, si nu mai stiu dupa care sa ma iau. Salariu brut este de 4600 Ron. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:50, 12 Decembrie 2022
Calculator indemnizație concediu maternitate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu ... cristinaneagoe992@yahoo.com cristinaneagoe992@yahoo.com Buna seara ,va rog dacă se poate un calcul pt un prenatal cu salar minim anual începând cu data de 01.09.2021 (vezi toată discuția)
Concediu medical de maternitate Adelina Matei Adelina Matei Buna! Va rog sa ma indrumati, angajata mea a intrat incepand cu 1 in perioada prenatala, mi-a adus concediu medical de maternitate, eu il operez in saga, dar ... (vezi toată discuția)
#concediuprenatal buna seara! am primit de la munca actul aditional ... madyale madyale #concediuprenatal Buna seara! Am primit de la munca actul aditional cu marirea de 5% din ianuarie. In data de 1 feb 2024 am sa intru in prenatal. Asadar, ... (vezi toată discuția)