avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... #concediuprenatal Buna seara! Am primit de la munca ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

#concediuprenatal Buna seara! Am primit de la munca actul aditional ...

#concediuprenatal

Buna seara! Am primit de la munca actul aditional cu marirea de 5% din ianuarie. In data de 1 feb 2024 am sa intru in prenatal.
Asadar, situatia sta in asa fel: salariu de baza majorat este 3725 lei, la care se adauga spor 292 lei conditii vatamarea, 347 lei norma de hrana (raportat la timpul efectiv lucrat), rezultând salariu brut 4364 lei.
Avand in vedere cele mentionate, ma poate lamuri cineva cat voi lua in prenatal? Cu toate taxele etc.
Ultima modificare: Luni, 29 Ianuarie 2024
madyale, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 29 Ianuarie 2024
Calculator indemnizație concediu maternitate
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vatamare neacordat de catre angajator? in contractul ... Mihai Viteazul Mihai Viteazul Spor de vatamare neacordat de catre angajator? In contractul meu de munca (lucrez ca actor la stat) este mentionat salariul brut \'x\' la care se adauga un ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt insarcinata si urmează in ianuarie sa intru ... Davisimo Davisimo Buna seara. Sunt insarcinata si urmează in ianuarie sa intru in concediu prenatal. Imi puteti calcula, va rog, ce suma voi lua pe perioada prenatalului? Am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana-revisal Elena Micu Elena Micu Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca se raporteaza in revisal indemnizatia de hrana ,si daca da,cum?Va multumesc,zi buna. (vezi toată discuția)