avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor de vatamare neacordat de catre angajator? In ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor de vatamare neacordat de catre angajator? In contractul ...

Spor de vatamare neacordat de catre angajator?

In contractul meu de munca (lucrez ca actor la stat) este mentionat salariul brut 'x' la care se adauga un spor de vatamare de 450 de lei si indemnizatia de hrana de 347 lei. Facand calculele si vazand salariul acel spor de vatamare observ ca nu mi de adauga la salariu. Este vreun abuz? Mentionez ca am fost la contabilitate si cand am ridicat problema aceasta au spus ca ala se da doar cand patesc eu ceva (absurd dpmdv) am cautat pe internet informatii dar sunt destul de vagi.

Ma puteti lamuri? Daca da exista vreo posibilitate sa mi se acorde sporul retroactiv pentru ca eu nu l-am primit niciodata?
Ultima modificare: Miercuri, 9 August 2023
Mihai Viteazul, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:23, 9 August 2023
Da, puteti sesiza Inspectia Muncii si/sau actiona in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

#concediuprenatal buna seara! am primit de la munca actul aditional ... madyale madyale #concediuprenatal Buna seara! Am primit de la munca actul aditional cu marirea de 5% din ianuarie. In data de 1 feb 2024 am sa intru in prenatal. Asadar, ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de hrana-revisal Elena Micu Elena Micu Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti daca se raporteaza in revisal indemnizatia de hrana ,si daca da,cum?Va multumesc,zi buna. (vezi toată discuția)
Neacordare spor conditii vatamatoare functionar public anttonnio anttonnio Buna ziua, Sunt functionar public (consilier principal) intr-o institutie din subordinea ministerului agriculturii. Inca de la data angajarii nu m-i s-a ... (vezi toată discuția)