avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia de hrana-revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia de hrana-revisal

Buna ziua,
Va rog frumos sa imi spuneti daca se raporteaza in revisal indemnizatia de hrana ,si daca da,cum?Va multumesc,zi buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:35, 4 Aprilie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se va raporta in REVISAL .... avand in vedere ca nu este un spor predefinit , aceasta se va adauga in program

Adaugarea se poate face apasand butonul "Adaugare spor" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Angajator".

In ecran se completeaza informatii referitoare la:
- Denumire: denumirea sporului
- Descriere: descrierea amanuntita a sporului

Apoi se va salva datele inscrise.
Multumesc foarte mult,am intrat in program si la nume trec indemnizatie hrana si la descriere probabil conform legii ...etc.Dar va rog sa ma lamuriti pentru ca nu am avut asemenea caz pana acum si nu stiu,...la valoarea salariului brut ce trec,tinanad cont ca indemnizatia poate fi fluctuanta in raport cu zilele lucrate in luna..Sau trec decat brutul salariului fara valoarea indemnizatiei?Multumesc tare mult,si astept raspuns ,pt ca nu stiu cum trebuie sa fac.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
La nume treceti indemnizatie hrana si la descriere : Conform prevederilor art.... din Legea 153/2017.

Se trece brutul fara valoarea indemnzatiei.....indemnizatia se adauga la salariu.
Multumesc frumos!
La suma indemnizatie hrana spune ca trebuie sa fie o suma mai mare de 0. Se trece valoarea bruta 347 chiar daca in luna are C O?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de conducere Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" Buna ziua, As vrea daca se poate sa ma lamuriti care este procedura de inregistrare a unei indemizatii de conducere in Revisal. Daca aceasta nu se va mai ... (vezi toată discuția)
Spor viza Cassandra2017 Cassandra2017 Buna seara. Cineva lucreaza intr o institutie publica si beneficiaza de spor de viza. Sub ce denumire il regasesc in Revisal? Nu stiu cum sa l introduc. ... (vezi toată discuția)
Declarare indemnizatie/sporuri werepairit werepairit Buna ziua, Daca acordunor angajati indemnizatie de conducere sau spor pentru efectuarea unor sarcini suplimentare, fara caracter permanent, este obligatoriu ... (vezi toată discuția)