avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie de conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie de conducere

Buna ziua,
As vrea daca se poate sa ma lamuriti care este procedura de inregistrare a unei indemizatii de conducere in Revisal. Daca aceasta nu se va mai acorda la un moment dat, am observat ca singura optiune este de stergere, ca si cum nu ar fi fost acordata niciodata, astfel nu vad cum se poate lua in calcul la concediu crestere copil, pensie etc. Stiu ca va aparea pe adeverinta de la locul de munca, dar daca aceasta nu se va mai elibera, asa cum se doreste in viitor, cum fac dovada indemnizatiei mentionate?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:17, 18 Februarie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. Adaugarea in sistem a inregistrarilor privind acordarea unui spor se poate face apasand butonul "Inregistrare contract" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Contracte", initial selectandu-se salariatul pentru care se doreste adaugarea contractului.

In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Salariu brut: se completeaza valoarea salariului de baza lunar brut pentru salariat din contractul inregistrat
- Sporuri salariale: se adauga sau se sterg sporuri, indemnizatii sau alte adaosuri folosind butoanele Adaugare sau Stergere.

In ecran se completeaza urmatoarele informatii:
- Tip spor, indemnizatie sau alte adaosuri: se selecteaza tipul din lista de valori predefinite : spor - indemnizatie de conducere.

Se selecteaza : Data la care produce efecte:

2. In raportul per salariat , generat de program, este evidentiat salariul de baza brut lunar si sporurile acordare, inclusiv perioada acordarii.

3. Dovada acordarii se poate face si cu "statele de plata".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal ani355 ani355 Muţumesc pentru răspuns, am înţeles cum redactez contractul individual de muncă cu timp parţial. Următoarea întrebare: Cum se operează în ... (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)
Sporuri Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,spuneti-mi si mie va rog urmatorul lucru: 1. Ca angajator privat,sunt obligat sa acord spor de vechime angajatilor? 2. Daca raspunsul este DA,cum ... (vezi toată discuția)