avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declarare indemnizatie/sporuri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declarare indemnizatie/sporuri

Buna ziua,

Daca acordunor angajati indemnizatie de conducere sau spor pentru efectuarea unor sarcini suplimentare, fara caracter permanent, este obligatoriu sa declar in Revisal. Daca da, cum anume?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:19, 20 Aprilie 2016
Potrivit HG 500/2011, in REVISALse inregistreaza sporurile astfel cum sunt prevăzute în contractul individual de muncă, in suma fixa sau in procent.

In situatia in care doriti sa inregistrati un spor in REVISAL, pasii sunt:
- sporuri predefinite (denumirea lor este cuprinsa in REVISAL)
Operatia permite vizualizarea listei cu sporurile predefinite.
Vizualizarea se poate face apasand butonul "Sporuri predefinite" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Angajator".

- adaugare spor ( denumirea nu este cuprinsa in lista din REVISAL)
Operatia permite adaugarea unui nou spor salarial, diferit de cele deja definite pentru angajator.
Adaugarea se poate face apasand butonul "Adaugare spor" pozitionat in toolbarul din partea superioara a ecranului principal in sectiunea "Angajator".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal sporuri gu_vio gu_vio Stie cineva cum pot sa introduc in Revisal sporurile care nu se regasesc in nomenclarorul de sporuri din aplicatie ? In CCM negociat la nivelul unitatii am ... (vezi toată discuția)
Reluare cim cristinasova cristinasova Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cum operez un contract de munca a unei salariate care si-a dat demisia de la firma si dupa 2 saptamani s-a razgandit si vrea ... (vezi toată discuția)
Spor viza Cassandra2017 Cassandra2017 Buna seara. Cineva lucreaza intr o institutie publica si beneficiaza de spor de viza. Sub ce denumire il regasesc in Revisal? Nu stiu cum sa l introduc. ... (vezi toată discuția)