avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Activitate mihaid21

Activitate mihaid21

Buna ziua. De ceva timp, pe deasupra casei mele survoleaza o drona (dji Mini nu stiu exact modelul, cred ca este a unei persoane fizice). Nu doresc sa imi viziteze curtea.
As putea sa o bruiez (aparatura dedicata/improvizata). Legal la ce ma supun daca bruiez o drona care este deasupra casei mele?
Alte modalitati de a bloca legal survolarea casei mele?
Răspuns la discuția Pagube create de pisici
Mi-a zgariat masina incat a trebuit sa revopsesc 2 elemente (capota+aripa). Fapta de distrugere, nu?
Nu stiu daca e de tinut in casa, dar faci cumva sa nu plece din curte. (ceea ce uneori e cam imposibil).
Ok, am inteles, deci masina mea e paguba mea. Sa inteleg ca nu exista nicio lege pentru asftel de situatii? Nu doresc si nu o sa fac rau animalului. La masina nu pot modifica nimic, e in garantie, deci exclus curent, si alte dispozitive.
Cum am mai spus, am camere de supraveghere, o vad in fiecare seara cum se joaca pe masina. Am incercat cu ultrasunete, cu solutii de tot felulul. Sa iau o husa nu cred ca ar ajuta la ghearele ei..
Masina este in curtea mea, nu stiu cum sa dovedesc ca e pisica lor, doar sa intreb pe messenger (scris), pe ei daca pisica este a lor. Martori nu am pe cine, doar inregistrarile de pe camerele video.
Eu am luat masuri, am obturat toate locurile pe unde s-ar strecura, dar efectiv sare gardul.
Buna ziua,
Stau la casa iar pisica vecinilor imi face pagube masinii.
Ultima data a zgariat capota incat a trebuit sa o vopsesc.
Le-am explicat, dar nu au luat nicio atitudine, mai mult au spus "sa imi asum, pentru ca stau la casa si nu are ce sa ii faca la pisica".
Cum pot proceda in astfel de cauze, daca pisica mai face pagube?
Pisica are un obicei si se urca mereu pe masina mea.
Am camere in dreptul masinii si o vad de fiecare data, cand se urca pe masina.
Buna ziua,

Doresc sa scot pe fostul contabil din SPV. Ce pot face?
Cei de la ANAF nu raspund, noua contabila spune ca nu prea ar fi solutii. Unde as putea sa ma duc sa rezolv aceasta problema
Exclus sa vorbesc cu fostul contabil sa se elimine singur din SPV.
Multumesc!