avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. De ceva timp, pe deasupra casei mele ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. De ceva timp, pe deasupra casei mele survoleaza o ...

Buna ziua. De ceva timp, pe deasupra casei mele survoleaza o drona (dji Mini nu stiu exact modelul, cred ca este a unei persoane fizice). Nu doresc sa imi viziteze curtea.
As putea sa o bruiez (aparatura dedicata/improvizata). Legal la ce ma supun daca bruiez o drona care este deasupra casei mele?
Alte modalitati de a bloca legal survolarea casei mele?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:14, 16 Ianuarie 2024
O fi vre-un copil, vecin de-al dvs. care se joaca si el... Puteti sa vedeti unde se "parcheaza" drona si vorbiti cu parintii sai.
Acum, daca intrebati faza cu bruiajul, nu cred ca este permisa o asemenea actiune si chiar nu stiu daca, legal puteti pati ceva. Oricum, folosirea unor montaje/instalatii de emisie radio, nu este permisa decat cu autorizatii speciale...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate survolata de o drona ContSters355162 ContSters355162 De vreo doua saptamani pe deasupra proprietatii mele se plimba o drona. Eu detin legal o pusca cu luneta dragunov, model svu calibru 9x53mm. Ce pot pati daca ... (vezi toată discuția)
Inundatie repetata provocata de instalatia improvizata a vecinului de deasupra amarstean amarstean Vecinul de deasupra provoaca iar inundatie. Cine il poate sanctiona? Cine il poate sanctiona pe administrator si pe presedintele blocului pentru neglijenta ... (vezi toată discuția)
Atentie soferi neasigurati casco !! nucu$ nucu$ Astazi, 10.02.2011, am avut ceva de rezolvat in zona P-ta Cosbuc- Bdul Libertatii ( Bucuresti). Am parcat masina in fata sediului RCS-RDS , am rezolvat ce ... (vezi toată discuția)