avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Proprietate survolata de o drona
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Proprietate survolata de o drona

De vreo doua saptamani pe deasupra proprietatii mele se plimba o drona. Eu detin legal o pusca cu luneta dragunov, model svu calibru 9x53mm. Ce pot pati daca trag in drona si cade la mine in ograda?
Obsevatie: Acum vad ca e foarte greu de postat aici, sunt o mie de categorii, doar ce mi trebuie nu e :(.
Cunoasteti proprietarul dronei ?
Daca il cunoasteti sesizati oficial politia
inocenta
Nu stiu a cui e drona.

[Editat atac la persoana.]
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2015
Ares-3, moderator
Va asumati raspunderea ca daca ratati drona glontul care se tot duce ar putea rani sau chiar omori pe cineva? Am facut tir de performanta in tinerete si imi aduc aminte ca pe cutiile de cartuse scria "dangereous up to 2 miles", adica periculoase pana la 2 mile - cam 3 km. Oare merita? Cel mai bine instiintati politia.
Si daca nu cade la Dvs in ograda. Dronele sunt foarte usoare, iar viteza glontului o poate arunca in afara. de ce nu incercati cu o plasa, cu un harpon, cu altceva....? Asta pe langa faza cu Politia, care mi s epare cea mai civilizata....
@andrei
Nu cred ca voi rata, nu mai ratez demult, am multi ani de antrenament.
@bogdan
Ce vedeti in filme sunt tampenii pt. tampiti, poti sa ciurui un om cu mitraliera si nu va zbura prin usa/perete/geam. Inapoi la scoala si studiati despre impuls, masa, viteza si (co)relatiile dintre ele.

Alte discuții în legătură

Aprobari sonerie video giv giv Buna ziua. Vreau sa montez o sonerie care are sistem de comunicatie video-audio. Gen...vine omul la usa si apasa butonul. Soneria are o camera video care se ... (vezi toată discuția)
Închiriere regim hotelier: ce poate face proprietarul deranjat? orbitor orbitor Bună tuturor, Am citit și răscitit toate răspunsurile care au fost date la o întrebare pe care o am și eu: Este necesar acordul proprietarilor direct ... (vezi toată discuția)
Probleme inundatii repetate de la vecinul de sus SimonaPascanu SimonaPascanu Buna ziua, Apelez la expertiza Dvs. pentru a incerca sa rezolv o situatie cu care ne confruntam de cca 6 ani de zile, de cand proprietarul apartamentului ... (vezi toată discuția)