Dar pe procesul verbal este trecut 10 pc amenda si suma de 1650, dar la jumatatea e trecuta suma de 742,5 lei, deci jumatate a 9 pc amenda, e o contradictie aicea. Din punctul meu de vedere e completata gresit si acest fapt ar trebui sa duca la anularea procesului verbal.
Daca pe procesul verbal pentru stabilirea contraventiei mi-au fost date 10 pc amenda si o amenda de 1650 lei, dar la sectiunea jumatatea din minimul prevazut de lege este trecuta suma 742,5 lei. Acest fapt, ca nu e trecuta corect jumatate din suma 1650 lei nu duce la anularea precesului verbal implicit anularea contraventiei?
Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca legea permite politiei rutiera sa amplaseze radare pe masini neinscriptionate, stiu ca sa vorbit despre un proiet de lege dar nu am gasit un raspuns clar?!
Stiu ca expertiza poate identifica stricaciunile dar nu poate dovedi ca sunt create de ei. Aici la noi este o situatie mai speciala, fostul meu cumnat era vecinul din fata casei, acuma este casatorit cu vecina din spatele casei care provoaca si trepidatii, mai sunt unii vecini de langa ei care sunt rude, am mai avut conflicte si ne-am mai judecat cu ei si din aceasta cauza vecini nu se pun martori si este greu de dovedit ca iei provoaca trepidatii.
Nu inteleg de ce va mai deranjati sa dati un raspuns daca deveniti ironic prin asta. Sunt sigur ca puteti sa folosit timpul dumneavoastea intr-un mod mai folositor.
Singuri martori sunt membri familiei si din cate stiu ei nu sunt acceptati ca martori intr-un proces si o expertiza nu se poate face din punctul meu de vedere pentru ca iei nu provoaca tot timpul trepidatii si nici un expert nu poate veni sa ii urmareasca ca sa poata masura nivelul de trepidatii provocat de iei, din aceasta cauza sunt intr-un impas.
Buna seara, puteti sa ma indrumati ce pot sa fac in situatia urmatoare. Eu locuiesc la tara si casa mea este amplasata la aprocximativ 1.2m fata de gardul vecinilor si ei au cumparat in fiecare an lamne si le rastoarna chiar langa gard, langa casa mea de vibreaza toata ca la cutremur. Deasemenea le sparge tot langa gard langa casa si din aceasta cauza casa sa crapat foarte rau de imi este frica ca in scurt timp o sa se prabuseasca. Intrebarea este daca este o procedura legala in care sa ii pot trage la raspundere, ca in scurt timp o sa prabuseasca casa pe mine!?