Buna seara, puteti sa ma indrumati ce pot sa fac in situatia urmatoare. Eu locuiesc la tara si casa mea este amplasata la aprocximativ 1.2m fata de gardul vecinilor si ei au cumparat in fiecare an lamne si le rastoarna chiar langa gard, langa casa mea de vibreaza toata ca la cutremur. Deasemenea le sparge tot langa gard langa casa si din aceasta cauza casa sa crapat foarte rau de imi este frica ca in scurt timp o sa se prabuseasca. Intrebarea este daca este o procedura legala in care sa ii pot trage la raspundere, ca in scurt timp o sa prabuseasca casa pe mine!?
Puteți cere despăgubiri pentru pagubele suferite( dărâmarea casei, avariere etc) in cadrul unei acțiuni în răspundere civilă pe calea instanței de judecată.
Cu probe martori,expertiza filmari,inscrisuri.De aceea exista avocati ca sa va invete cum sa procedati...Am auzit de case avariate ca urmare a trepidatiilor produse de metrou,camioane,ca urmare a constructiilor realizate in apropiere dar pt motivele invocate de dvs nu am auzit.Ramane sa discutati cu.un av iar acesta sa va sfatuiasca cum sa strangeti probe...
Singuri martori sunt membri familiei si din cate stiu ei nu sunt acceptati ca martori intr-un proces si o expertiza nu se poate face din punctul meu de vedere pentru ca iei nu provoaca tot timpul trepidatii si nici un expert nu poate veni sa ii urmareasca ca sa poata masura nivelul de trepidatii provocat de iei, din aceasta cauza sunt intr-un impas.
Atunci daca stiti dvs mai bine ce se poate si ce nu se poate lasati casa sa se deterioreze in continuare.Expertiza constata stadiul in care se afla nu trebuie sa -i surprinda pe ei in flagrant etcetc.Solutii sunt dar daca va.plangeti.pe forumuri si nu actionati atunci nu se rezolva nimic..
Inundatie
amar
buna ziua, problema mea este urmatoarea
s-a spart o teava de apa in bucataria la vecinului de de-asupra ( teva era legatura dintre coloana principala si ... (vezi toată discuția)