avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Activitate Teo1991

Activitate Teo1991

Bună ziua, iubitul meu este acuzat intr-un dosar de santaj și cămătărie. Este în arest preventiv de 5 luni de zile . La ultima instanta partea civila a renunțat la plângerea penala și nu a mai vrut sa se constituie parte civila în proces și nici nu a avut pretenții. În 2 săptămâni urmează pronuntarea . Care ar putea fi pedeapsa data . Putem spera sa iasă pe supraveghere.?
Bună ziua, am o nelamurire, dintr-o pedeapsa de 3 ani cât se executa defapt? Am înțeles ca anul se calculează cu 8 luni la an ? Dacă se calculează 8 luni la an , cât ar trebui sa execute din 3 ani în condițiile in care are 5 luni de arest preventiv ? Aceste luni se scad din pedeapsa ?
Bună seara, revin din noi cu o alta întrebare. Prietenul meu are doua fapte de santaj sub forma continuata ambele și una de cămătărie. Care ar fi pedeapsa sau cum se calculează. Din ce am mai citit dacă merge pe recunoaștere pedeapsa pentru jn dosar va fi întreaga iar la celelalte 2 se va scădea o treime? Am înțeles eu bine? Mulțumesc
Într-adevăr la începutul arestului a avut alt avocat care nu a depus absolut nici un demers pentru eliberarea lui sau măcar sa facă ceva. Între timp familia lui a găsit alt avocat care sa facă ceva în privința asta , doar ca nu înțeleg de ce i se respi ge de fiecare data cererea ca fiind neîntemeiată. Și dacă ar fi sa fie condamnat, care ar putea fi pedeapsa pentru cele 3 fapte ?
Bună seara, prietenul meu a fost arestat pentru santaj și amenințare. În timpul arestului preventiv au mai adăugat la dosar încă o acuzație de cămătărie și una de un alt santaj. Pana în momentul de fata a mers pe recunoaștere. A fost transferat la penitenciar dar este încă în arest preventiv. Exista vreo posibilitate ca să poată iesi pe control judiciar sau arest la domiciliu ? Pana acum avocatul lui a tot cerut schimbarea măsurii preventive dar a fost respinsa de fiecare data. Care ar putea fi șansele ca să i se acorde cerințele? Ma repet ...încă nu a fost condamnat .