avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1135 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, iubitul meu este acuzat intr-un dosar de ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, iubitul meu este acuzat intr-un dosar de santaj și ...

Bună ziua, iubitul meu este acuzat intr-un dosar de santaj și cămătărie. Este în arest preventiv de 5 luni de zile . La ultima instanta partea civila a renunțat la plângerea penala și nu a mai vrut sa se constituie parte civila în proces și nici nu a avut pretenții. În 2 săptămâni urmează pronuntarea . Care ar putea fi pedeapsa data . Putem spera sa iasă pe supraveghere.?
Ultima modificare: Joi, 3 Noiembrie 2022
Teo1991, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:47, 3 Noiembrie 2022
De unde sa stim noi dosarul penal si ce pledoarie a facut avocatul angajat?
Pledoaria avocatului de caz este deosebit de importanta si in cazuri identice pot iesi pedepse diferite in ceea ce priveste individualizarea judiciara a pedepsei.

De ce credeti ca unii isi angajeaza cei mai buni avocati pe care isi permit sa ii angajeze?

Scris din Bucuresti 2022

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, prietenul meu a fost arestat pentru santaj și amenințare. ... Teo1991 Teo1991 Bună seara, prietenul meu a fost arestat pentru santaj și amenințare. În timpul arestului preventiv au mai adăugat la dosar încă o acuzație de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină are 33de ani era treaz ... Craxxx Craxxx Buna ziua,prietenul meu a furat o mașină și nu are carnet de conducere are 30 de ani era treaz ,imediat din câte am înțeles l a prins poliția,nu are ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor crf crf fratele meu a fost acuzat de tentativa de omor,distrugere de bunuri prin incendiere si violare de domiciliu. dupa mai multe expertize sa ajuns la concluzia ca ... (vezi toată discuția)