Am plătit aproximativ un an jumătate o suma modica de 162 de lei ca fiind “chirie pentru ocuparea unui imobil cu alta destinație” fără niciun contract “chiriaș-proprietar” , primind chitanțe pe numele celor care ocupau spatiul locativ ( cei care locuiau acolo , nu aveau acte și erau in proces cu cei de la AFI pentru evacuarea imobilului) nespecificand pentru ce era aceea suma .
As putea sa îmi cer banii înapoi și sa intru intr-un proces de frauda cu AFI?
Buna seara . Eu împreuna cu copilul meu , concubinul meu si familia sa am fost evacuați dintr un imobil in care s a locuit 20 de ani abuziv . In urma cu câteva săptămâni s a dat sentința definitiva la un proces de evacuare , înaintat de către cei de la administrația fondului imobiliar pentru a evacua imobilului . Sesizările făcute erau scrise si trimise de către vecinii din curte care au dat “atenții financiare” celor de la biroul executoresc si celor de la AFI pentru a înainta procesul si evacuarea . Eu , fiind fost beneficiar al statului in institutul de protecție al copilului , DGASPC 2 in perioada 2002-2020 , am șanse sa câștig un proces cu AFI pentru primirea imobilului respectiv ca fiind o locuința socială , chiar dacă este numit “spațiu locativ cu alta destinație” ?