avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am plătit aproximativ un an jumătate o suma modica ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am plătit aproximativ un an jumătate o suma modica de 162 de ...

Am plătit aproximativ un an jumătate o suma modica de 162 de lei ca fiind “chirie pentru ocuparea unui imobil cu alta destinație” fără niciun contract “chiriaș-proprietar” , primind chitanțe pe numele celor care ocupau spatiul locativ ( cei care locuiau acolo , nu aveau acte și erau in proces cu cei de la AFI pentru evacuarea imobilului) nespecificand pentru ce era aceea suma .
As putea sa îmi cer banii înapoi și sa intru intr-un proces de frauda cu AFI?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 09:32, 7 Septembrie 2022
daca pe chitante erau trecute numele altora, cum ati putea sa va constituiti parte intr-un proces?
Cum sa sustineti financiar un proces daca dvs vreti sa recuperati 1500 de lei desi ati locuit acolo.Procesele costa,asta pe langa n argumente care fac ca demersul sa aibe sanse o.
Cum sa sustineti financiar un proces daca dvs vreti sa recuperati 1500 de lei desi ati locuit acolo.Procesele costa,asta pe langa n argumente care fac ca demersul sa aibe sanse o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara . eu împreuna cu copilul meu , concubinul meu si ... Szabo Adina Szabo Adina Buna seara . Eu împreuna cu copilul meu , concubinul meu si familia sa am fost evacuați dintr un imobil in care s a locuit 20 de ani abuziv . In urma cu ... (vezi toată discuția)
C.a.s. decontare bani dupa operatie de urgenta. MaitePerroni MaitePerroni Tatal meu a fost operat de urgenta (daca nu ramanea schiop) acum cateva zile.Operatia a fost la sold pentru fractura. Doctorul a spus ca nu au pe stoc placa ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare platita in octombrie 2007 florentincristea florentincristea salut, in urma cu 3 ani am inmatriculat masina personala platind taxa de prima inmatriculare aproximativ 1700 euro. in urma cu putin timp am vorbit cu ... (vezi toată discuția)