avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara . Eu împreuna cu copilul meu , concubinul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara . Eu împreuna cu copilul meu , concubinul meu si ...

Buna seara . Eu împreuna cu copilul meu , concubinul meu si familia sa am fost evacuați dintr un imobil in care s a locuit 20 de ani abuziv . In urma cu câteva săptămâni s a dat sentința definitiva la un proces de evacuare , înaintat de către cei de la administrația fondului imobiliar pentru a evacua imobilului . Sesizările făcute erau scrise si trimise de către vecinii din curte care au dat “atenții financiare” celor de la biroul executoresc si celor de la AFI pentru a înainta procesul si evacuarea . Eu , fiind fost beneficiar al statului in institutul de protecție al copilului , DGASPC 2 in perioada 2002-2020 , am șanse sa câștig un proces cu AFI pentru primirea imobilului respectiv ca fiind o locuința socială , chiar dacă este numit “spațiu locativ cu alta destinație” ?
Ultima modificare: Luni, 5 Septembrie 2022
Szabo Adina, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:50, 5 Septembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
mai intai, felicitari pentru onestitate: implicit, si dvs ati ocupat abuziv imobilul.
raspunsul este insa nu, fiindca imobilul nu are destinatie de locuinta.
daca mai aveti statutul de beneficiar al statului, puteti solicita o alta locuinta sociala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am plătit aproximativ un an jumătate o suma modica de 162 de ... Szabo Adina Szabo Adina Am plătit aproximativ un an jumătate o suma modica de 162 de lei ca fiind “chirie pentru ocuparea unui imobil cu alta destinație” fără niciun contract ... (vezi toată discuția)
Evacuarea unei familii care ocupa abuziv un spatiu locativ Randa Randa Cum se poate evacua o familie dintr-un imobil proprietate personala? Precizez ca imobilul a fost in proprietatea statului apoi retrocedat.Locatarii au avut ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriasii statului vulpedepadure vulpedepadure Buna ziua. Familie de chiriasi ai statului au pierdut proces cu fostii proprietari si au fost evacuati. La primarie au depus cerere pentru o noua locuinta, li ... (vezi toată discuția)